Bröllopsmeny
FÖRRÄTTER
Eldad regnbåge med vattenkrasse, gurka & blodgrape & rostad mandel
Tartar på svensk kalv med äpple picklad lök, krispiga surdegssmulor & majonnäs på ängsyra
Fläderbakad vit sparris med brynt smöremulsion, örtsallad & friterat rågbröd
VARMRÄTTER
Mälargös med sommarprimörer, Sandefjordsås monterad med forellrom & dragon
Helgrillad kalventrecoté med potatis och tryffelterrine, semitorkade Karintorps-tomater, dragonemulsion, krispig lök och sparris
Kryddstekt svensk hjort med brynt smörbakad svamp, variation på rotselleri & Madeirasky
DESSERT
Rabarber & jordgubbstarlette med citronverbena, italiensk maräng & rabarbersorbet
Chokladpastej med karamellmousse, kolasås & variation på svartvinbär
Glass på rostade jordgubbar med sockerkaka bakad med olivolja & kardemumma serveras med rårörd vaniljsås
Välj fritt bland rätterna och alla i sällskapet äter samma meny med reservation för allergier.
Snittar ingår.
Vi anpassar självklart menyerna efter specialkost såsom vegetariskt/veganskt eller allergier.